Gasloos wonen in Winsum

Feb 2, 2018Algemene informatie warmtepompen, Gasloos wonen

Het startsein voor de verkoop van de eerste kavels voor de gasloze nieuwbouwwijk in de gemeente Winsum is zaterdag 27 januari gegeven. De gemeente Winsum heeft hoge ambities in duurzaamheid en loopt hierin graag voorop. Daarom wordt de nieuwbouwwijk Munster gebouwd en ingericht volgens de laatste inzichten en meest duurzame en energie efficiënte principes.

Een van de in het oog springende uitingen daarvan is de duurzame verwarming: zonder een gasaansluiting. In Munster worden alle woningen gasloos of anders gezegd gasvrij. Munster zal daarmee één van de icoonprojecten worden voor Nederlandse woningbouw.

Zaterdag 27 januari konden belangstellenden informatie inwinnen en zich inschrijven op het project Munster tijdens een woonmarkt. Ook Warmtepompplein.nl was aanwezig met een stand om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden om gasvrij te wonen met een warmtepomp.

Warmtepompplein.nl ook op jouw woonmarkt?

Organiseer je binnenkort een woonmarkt en wil je de bezoekers ook informeren over warmtepompen voor verwarming en warm tapwater in woningen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar contact@warmtepompplein.nl of bel 088 644 1717.

Warmtepompplein.nl aanwezig op woonmarkt gasloos Munster Winsum