Apparatenlijst warmtepompen voor ISDE continue aangevuld

Mar 8, 2016Warmtepomp subsidie

Vanaf januari is de subsidie voor investeringen in duurzame energie (ISDE) opengesteld voor duurzame energie-installaties, zoals warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels. Om het u makkelijker te maken om te weten of uw warmtepomp in aanmerking komt voor subsidie heeft RVO een Apparatenlijst warmtepompen opgesteld.

De warmtepompen op de lijst zijn apparaten die in aanmerking komen voor subsidie. Deze apparatenlijst wordt continue aangevuld met nieuwe merken en types. Dit gebeurt na controle en goedkeuring van nieuw gemelde apparaten door de RVO.nl. Hierin staat ook het indicatief subsidiebedrag per apparaat. De lijst met apparaten kunt u vinden onderaan de pagina op de RVO site.

Gaat u dus een woning kopen of renoveren of bent u op zoek naar een vervanging van uw huidige cv-ketel, laat u dan goed informeren over de mogelijkheden van warmtepompen in uw situatie. Meer informatie over onder andere de werking van warmtepompen maar ook over subsidies kunt u vinden op Warmtepompplein.nl of volg ons op twitter: @warmtepompplein.

 

huizen met warmtepompen