Onafhankelijk kennisportaal Warmtepompplein.nl vernieuwd

Jul 11, 2017Algemene informatie warmtepompen

Heeft u het al gezien? We hebben onze website Warmtepompplein.nl vernieuwd! Initiatiefnemer BDH heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe website. Door een overzichtelijk nieuw ontwerp en frisse, begrijpelijke teksten wordt de consument nog beter geïnformeerd over warmtepompen.

Onafhankelijke informatievoorziening voor de consument

Met de vernieuwde website wil Warmtepompplein.nl een goede en onafhankelijke informatievoorziening voor de consument mogelijk maken. “De markt voor warmtepompen groeit hard en we zien een toenemende vraag naar betrouwbare informatie”, zegt Peter Wagener, directeur van BDH.nWarmtepomplein.nl voorziet de consument van onafhankelijke informatie om het aanschafproces te vergemakkelijken. “De site is up-to-date met de laatste ontwikkelingen; zowel op het gebied van techniek maar bijvoorbeeld ook op het gebied van subsidies”, aldus Wagener.

Veranderingen op Warmtepompplein.nl

Het nieuwe Warmtepompplein.nl focust zich op de consument. Of de consument nog in de eerste oriëntatiefase zit of al klaar is voor aanschaf: Warmtepompplein.nl heeft alle informatie die van belang is. De overzichtelijke nieuwe structuur maakt de juiste informatie snel vindbaar. Om alle informatie up-to-date te houden, wordt de kennis en kunde van diverse partners benut. Met regelmaat zullen er nieuwsartikelen geplaatst worden over ontwikkelingen rondom warmtepompen en duurzame energie.

Het nieuwe Warmtepompplein.nl staat sinds begin juli live en wordt al goed gevonden. Initiatiefnemer BDH is enthousiast over de opfrisbeurt en staat open voor nog meer verbeteringen. “Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw mening”, zegt Peter Wagener. Suggesties of opmerkingen zijn welkom via contact@warmtepompplein.nl.